تصاوير گروه

بدون تصویر

کسب رتبه برتر برگزاري همايش ها در جشنواره پژوهش و فناوري توسط آقاي دکتر مهدي فتحي

به گزارش وب دا، این مراسم با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد،جمعی از معاونان، اعضاء هیات علمی و برگزیدگان پژوهشی دانشگاه در تالار رازی دانشکده بهداشت برگزار شد.

اين جشنواره با هدف گسترش روحيه تحقيق و پژوهش و جلب مشارکت حداکثري خانواده بزرگ محققان دانشگاه و استفاده از توان و استعداد علمي و نيز پاسداشت تلاش آنان در اين عرصه برنامه ريزي و برگزار شد.

در سال جاري اين جشنواره با شيوه اي جديد برگزار شد و  درتهیه شيوه نامه جشنواره هفته پژوهش و فناوری که مهمترین بخش آن انتخاب محققین و فن آوران برگزیده بود، سعی شده تا حد امکان نقطه نظرات اعضاء هیات علمی لحاظ شود.

در این مراسم از برگزیدگان و پیشکسوتان پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اهدا لوح تقدیر و جوایز نفیس تجليل شد.

بر این اساس از دکتر محمود روحانی استاد بازنشسته گروه آمار به عنوان پیشکسوت برگزیده پژوهشی تجلیل شد.

در بخش مجلات علمی و پژوهشی برگزیده از دکتر بی بی صدیقه فضلی بزاز سردبیر مجله Iranian journal of basic of medical sciences  و دکتر محمد حسین بسکابادی سردبیر مجله Avicenna journal of phytomedicine  تجلیل شد.

در بخش مراکز تحقیقاتی برگزیده دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی به ریاست دکتر جواد بهروان به دلیل قرار گرفتن در میان 9 مرکز تحقیقاتی برتر از 71 مرکز تحقیقاتی هم گروه در کشور قدردانی شد.

در بخش همایش های علمی، دومین کنگره هیپنوتیزم بالینی و علوم وابسته به دبیر علمی دکتر مهدی فتحی، دبیراجرایی دکتر علیرضا سبزواری به عنوان برتر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.